PUBLICITAT

Encamp

Gabri Garcia, descontent amb l’arbitratge del partit del Sabadell

La ratxa d’empats fa caure l’FC Andorra a la quarta posició mentre que el Lleida és líder en solitari

Per Anna Ribas

Moussa Sidibé durant el partit de dissabte contra el Sabadell.
Moussa Sidibé durant el partit de dissabte contra el Sabadell. | @fcandorra

L’FC Andorra va aconseguir dissabte el seu quart empat consecutiu però, en aquest cas, sumar només un punt va tenir un regust diferent. El Sabadell va sortir amb molta energia al camp i al minut sis ja havien establert el 2-0 en el marcador. Dos gols que, tal com va expressar el tècnic Gabri Garcia, van ser polèmics. «No sempre ens hem de treure mèrits nosaltres sinó donar mèrits al rival i, en aquests cinc minuts sembla que han sortit amb un punt més de concentració que nosaltres. Val a dir, però, que aquests dos gols venen de dues jugades precedents que una no és córner i l’altra és falta. Però bé, al final són gols i no hem de treure mèrits. Han sortit millor que nosaltres al camp».

Garcia: «Val a dir que els dos gols venen de dues jugades que una no és córner i l’altra, és falta. Però al final són gols»

A banda de les jugades precedents dels gols, els del Principat es van veure perjudicats per dues targetes grogues que van implicar l’expulsió de Víctor Casadesús al minut 28. «Dues faltes que són interpretació de l’àrbitre però crec que són rigoroses, molt, sobretot la segona. A la primera arriba tard i potser sí que és clara però la segona és una falta a mig camp sense intenció de fer mal... Sabent que és un jugador a qui li has tret una groga pocs minuts abans, crec que no és una targeta correcta. Això ens fa perdre un jugador important i haver d’anar des del minut 28 amb un jugador menys», va expressar Garcia.

L’FC Andorra acumula tres partits a casa que acaba amb 10 jugadors. «Avui sí que em fa malpensar, en els altres partits crec que hem d’aprendre d’això. Són evitables moltes d’elles:  la de Gaffoor és evitable 100% i la de Moha també quan l’expulsen per dues grogues. En aquests dos casos, les targetes eren ben assenyalades i ben expulsades. El que ha passat avui [dissabte] és una injustícia, però de les altres hem d’aprendre per acabar els partits a casa amb 11 jugadors, que tindrem més opcions de poder guanyar-lo», remarcava.

Tot i els dos gols ràpids del Sabadell i l’expulsió, els tricolor va aconseguir un empat satisfactori. Garcia va valorar que «cada partit és diferent i crec que l’empat, veient com ha anat el duel i les situacions que hem viscut, és un punt bo que demostra l’ambició que té l’equip. Hem fet un gran sacrifici per poder remuntar el partit amb 10 jugadors. Crec que a la segona part hem estat atrevits, intentant sortir des de darrere amb el Nico. Un altre equip potser hauria fet un canvi a la mitja part per intentar buscar un joc directe però nosaltres hem mantingut el mateix plantejament amb un menys. Crec que el Sabadell s’ha vist sorprès amb això».

Bover: «Crec que no era una expulsió [la de Víctor] però no vull parlar dels àrbitres perquè tenen la seva interpretació»

Per la seva part, el capità Rubén Bover, va expressar que «és molt gran el que ha aconseguit l’equip perdent a casa de dos i amb un jugador menys abans de la mitja hora de partit. Era la primera vegada que perdíem des del principi i la resposta de l’equip ha estat espectacular. El 0-2 ha estat molt ràpid però sabíem que a casa, si fèiem el nostre futbol, tot aniria bé. L’expulsió del Víctor ha estat un altre factor en contra però ens hem deixat la pell per aconseguir el punt». Sobre l’expulsió va apuntar que «crec que no era una expulsió, però no vull parlar dels àrbitres. Ells tenen la seva interpretació».

Els andorrans acumulen 11 jornades sense perdre que el situen a la quarta posició de la classificació i dimecres s’enfronten a un nou repte: el partit de la Copa del Rei contra l’Andratx. «Tenim moltes ganes, fa molts anys que l’Andorra no la disputa i sabem que si guanyem, ens pot venir un equip de primera divisió. Estem molt il·lusionats i tenim moltes ganes de passar de ronda», apuntava Bover. Així mateix, va aprofitar per agrair la mobilització de l’afició malgrat les baixes temperatures i per demanar que en el partit de dimecres s’omplin les graderies. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT