PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

UL critica la manca d’espais per practicar esport a la parròquia

La formació instal·larà un parc de mobilitat per a la gent gran al Prat del Senzill

Per Lara Ribas

Majoral i Codina enraonen amb altres candidats d’UL davant del centre esportiu, ahir.
Majoral i Codina enraonen amb altres candidats d’UL davant del centre esportiu, ahir. | Unió Laurediana

El candidat a cònsol major per Unió Laurediana, Josep Majoral, va fer notar ahir en declaracions als mitjans de comunicació la manca d’espais físics que hi ha a Sant Julià perquè la gent pugui fer esport. Per això, des del partit volen donar resposta a aquest dèficit i es comprometen, tal com recullen al seu programa, a crear noves infraestructures als parcs perquè la gent pugui desenvolupar-hi tasques esportives. «Concretament, proposem un parc de mobilitat per a la gent gran, que hauria d’anar en un dels parcs actuals, sigui el Prat del Senzill o el Prat Gran; en definitiva, un lloc cèntric on la gent gran pugui arribar fàcilment», va detallar Majoral. 

Tot i així, la candidatura manté contacte amb particulars per tal d’arribar a acords que possibilitin disposar de noves infraestructures. «Nosaltres entenem que s’ha d’anar més enllà i potenciar altres esports a banda del futbol sala, com el bàsquet o el tennis», va destacar el número 1 d’UL. A més, va recordar que la parròquia ja acull esdeveniments esportius de pes com La Purito o el Mundial de trial i va posar de relleu que des del partit estan oberts a estudiar-ne qualsevol altre «que pugui sumar, moure gent i donar vida a la parròquia, sempre que sigui viable econòmicament».

Pel que fa al centre esportiu, Majoral va apuntar que és propietat del Govern però qui en fa ús són el comú i les escoles. Tot i destacar que l’Executiu va renovar-lo de dalt a baix fa uns anys, el candidat a cònsol major va insistir que «s’ha d’anar mantenint perquè estigui en condicions», a més de puntualitzar que els espais del centre es poden millorar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT