PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Desperta Laurèdia proposa un pàrquing soterrat al Prat Gran

Cairat vol remodelar l’espai i convertir-lo en el pulmó de Sant Julià

Per Lara Ribas

Cerni Cairat explica els projectes de Desperta Laurèdia sobre el Prat Gran.
Cerni Cairat explica els projectes de Desperta Laurèdia sobre el Prat Gran. | El Periòdic

Desperta Laurèdia planteja la remodelació del Prat Gran amb l’objectiu de convertir-lo en el pulmó de Sant Julià de Lòria. «Volem remodelar-lo com un espai verd però que s’hi continuï fent activitat infantil», va manifestar el candidat a cònsol major de la plataforma, Cerni Cairat. De tota manera, davant de la preocupació que han rebut dels veïns per la manca de places d’aparcament a la parròquia, des de Desperta Laurèdia proposen aprofitar el mateix espai per construir un pàrquing soterrat al Prat Gran. «També cal treure vehicles de l’espai públic per poder fer unes voreres més transitables», va afegir Cairat tot donant a entendre que l’aparcament permetria assolir aquest objectiu. 

De fet, el partit va citar ahir els mitjans de comunicació al Prat Gran per tal de denunciar la deixadesa actual d’aquest espai. «És un parc que malauradament està ocupat per infraestructures que acumulen brossa i generen molèsties als veïns», va denunciar el número 1 de la llista. Per això, va indicar que cal donar-li una utilitat per al públic en general i a banda de mantenir la zona d’activitats infantils, transformar la pista de vòlei platja que hi ha actualment. «Ha de ser estacional, per a l’estiu, però que puguem fer altres activitats durant els mesos de bon temps», va especificar Cairat. 

Participació ciutadana

Des de Desperta Laurèdia consideren que el desenvolupament d’una zona verda i un espai per als veïns i veïnes passa pel Prat Gran, «ja que Sant Julià està limitat en aquest sentit». De tota manera, Cairat va reconèixer que la concreció sobre la remodelació no arribarà fins que estiguin dins del comú. Ara bé, la idea és «poder comptar amb la participació ciutadana» per tal que la gent de Sant Julià digui la seva a l’hora de definir com ha de ser aquesta zona verda.

PUBLICITAT
PUBLICITAT