PUBLICITAT

Ordino

Dolsa valora que el comú no ha tingut prou «en consideració» a la gent gran

Assenyala que els padrins van tenir un salt qualitatiu durant el seu mandat

Per Joan Josep Blasco

L’equip de X’Ordino a la casa pairal.
L’equip de X’Ordino a la casa pairal. | ANA / A.S.

Millorar la qualitat de vida dels padrins de la parròquia i estar pendents del que puguin necessitar. Aquesta és la proposta que presenta X’Ordino respecte a la gent gran. Membres de la candidatura visitaven ahir la casa pairal, escoltant les necessitats dels usuaris mentre feien un berenar.

El cap de llista, Enric Dolsa, destacava la tasca que havia realitzat durant els seus mandats al capdavant de la corporació. De fet, «aquestes instal·lacions es van fer al mandat del 2000 al 2003», quan era cònsol major. Recordava que anteriorment «estaven en una sala de 20 metres quadrats» i «vam fer aquest projecte», comportant que «tot el que és el benestar de la gent gran d’Ordino canviés un 100%, i a partir d’aquí vam començar a complementar-ho amb viatges, berenars i moltes altres coses». Amés recorda que «els serveis que es donen avui són exactament els mateixos que quan es va inaugurar». 

Entre les millores que proposen, està la dels desplaçaments. «La gent gran, que puntualment es queden sols, els hi hem de buscar un transport personalitzat que els porti cap a casa si no tenen aquell dia un familiar que els pugui portar. Si ho estructurem és molt fàcil de fer», indicava. Als padrins se’ls ha de «tenir més en consideració, perquè s’han queixat molt aquests quatre anys» i fins i tot «se’ls ha imposat on havien d’anar i havien de fer sense tenir massa en consideració el seu pensament». Dolsa proposa «pactar amb ells quan es vulguin fer viatges» i que «puguin decidir on volen anar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT