PUBLICITAT

NC continua apostant pel Partit Reformista

  • Nou Centre tirarà endavant la nova formació i espera que el PLA recapaciti
  • "En la construcció del PRA no s'han d'abaixar els braços", remarca Tarrado
ENRIC GUINART
ESCALDES-ENGORDANY

Si no pot ser acompanyats, ho faran sols. Aquesta és la conclusió que es pot desprendre de la reunió que van mantenir ahir a la tarda diferents integrants de Nou Centre (NC), els quals continuen apostant per la creació del Partit Reformista Andor- rà (PRA), independentment del que faci el seu principal soci dins de Coalició Reformista, el Partit Liberal.

Així, el fet que l'executiva del PLA s'hagi desmarcat del procés constitutiu del PRA i hagi descartat la fusió de la formació liberal en el citat projecte polític no ha modificat en absolut els plans de NC. Així ho va explicar ahir una de les cares visibles de la formació de centre, Enric Tarrado, el qual va assegurar que

"a Nou Centre som una grans defensors del PRA i continuem amb la idea de tirar-ho endavant". En aquest sentit, l'exconseller general va insistir que "NC està viu i en la construcció del PRA no s'han d'abaixar els braços i s'ha de continuar". El polític de la capital va justificar la defensa del Partit Reformista per part de Nou Centre perquè "seguim pensant que és una iniciativa engrescadora, que volem que sigui aglutinadora de diferents sensibilitats i que sigui el màxim d'oberta".

A la vegada, si bé va admetre que el naixement d'un partit nou "sempre és complicat", Tarrado es va mostrar convençut que el projecte acabarà sortint reeixit, tot i que de moment no tingui el suport explícit dels liberals com a partit. Precisament, sobre el posicionament del PLA, l'expresident de CDA no es va mostrar excessivament crític però sí que va aprofitar l'ocasió per enviar- los un encàrrec. D'aquesta manera, Tarrado va assenyalar que "s'ha de fer un canvi de política i no es pot viure permanentment en el passat". Amb tot, l'integrant de NC confia que a la llarga el PLA pugi al carro del PRA: "La posició del PLA és respectable i esperem que se sumin al PRA, no s'ha de tancar cap porta i espero que recapacitin i que sigui una cosa passatgera".

eguinart@andorra.elperiodico.comPer a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT