PUBLICITAT

Encamp

El PS buscarà inversors per construir el telecabina

A canvi, els donarien la concessió

Per El Periòdic

L'equip del PS a La Valireta d'Encamp.
L'equip del PS a La Valireta d'Encamp. | PS

La candidatura socialdemòcrata va detallar ahir que trauran a concurs públic la concessió d’un telecabina que vagi del nucli d’Encamp fins a Engolasters. És un dels projectes que presenten al programa amb l’objectiu de «recuperar la vida comercial i turística de la parròquia», deia el número 4 de llista, Eduardo Ricardo.

Des del PS van assegurar que «la situació econòmica i comercial d’Encamp és molt preocupant». A part del projecte de recuperar el telecabina que uneixi el poble amb el llac, Ricardo va detallar d’altres iniciatives per dinamitzar el comerç i el turisme, com la realització de diversos esdeveniments de caràcter cultural, entre els que destaca un festival internacional de teatre.

De la mateixa manera, volen estudiar la possibilitat d’enllaçar la Prada de Moles amb el Funicamp mitjançant «un transport ecològic», avançava Ricardo. Totes aquestes propostes i iniciatives seran «sempre consensuades amb la població mitjançant consultes populars», va deixar clar el número 4 de l’agrupació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT