PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA augmentarà els horaris d’obertura dels centres esportius

El partit vol oferir més nombre d’activitats vinculades amb l’esport

Per El Periòdic

Vilanova i companys de partit.
Vilanova i companys de partit. | Demòcrates

El candidat número 3 de Demòcrates + Independents d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, va explicar ahir que una de les apostes del partit consisteix a millorar les instal·lacions esportives de la parròquia, a partir «d’una ampliació dels vestidors del pavelló del Prat Gran, que passaran de dos a quatre». A més a més, «s’acabarà de completar el nou rocòdrom i plantegem una obertura horària molt més àmplia dels centres esportius», va dir el candidat. 

Un altre projecte dins l’àmbit esportiu és augmentar el nombre de campus durant tot l’any. Un dels més innovadors es farà de la mà del Departament de Cultura, a l’estiu, «amb el Festival Colors de música», va exposar Vilanova. Es tracta «de combinar la cultura amb l’esport segons les nits temàtiques. Com a exemple, si es fa la nit cultural dedicada al Brasil, es podrien fer abans activitats esportives amb música brasilera». Aquest tipus d’iniciatives «permeten una interrelació entre dos departaments i, a la vegada, donaran molta vida a la plaça Coprínceps», va recalcar Vilanova.

Més oferta esportiva/ Demòcrates aposta de forma decidida per l’esport, organitzant activitats «amb una oferta molt més àmplia, especialment amb esports menys reconeguts com un campus d’escalada, d’escacs o de petanca», i així arribar a tota la ciutadania.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT