PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Units allargarà el passeig del riu des de la duana fins a Aixovall

La formació també planteja fer un mirador a l’altre marge del riu

Per El Periòdic

Sánchez i Travesset caminen pel passeig del riu, ahir.
Sánchez i Travesset caminen pel passeig del riu, ahir. | Units pel Canvi

La candidatura d’Units pel Canvi vol ampliar el passeig del riu de la parròquia des d’Aixovall fins a la frontera hispanoandorrana. Així va explicar-ho ahir la número 2 de la candidatura, Maria Carme Sánchez, qui també va posar de relleu que es podria aprofitar l’altre marge del riu, ja que actualment està en desús, per instal·lar-hi un mirador, diversos berenadors i bancs per descansar amb l’objectiu que «el puguin gaudir totes les famílies, sobretot a l’estiu».

A més, la candidata va aprofitar per criticar l’estat actual en què es troba el passeig, que no ha rebut el manteniment suficient en els darrers anys, sobretot per culpa dels propietaris de mascotes que no recullen les tifes dels seus animals. 

Sánchez també va indicar que faria falta una remodelació de les baranes, del terra i de les xarxes de protecció. Tot plegat, per tant, «necessita una reestructuració acurada», va incidir. A més, la candidata a cònsol menor va manifestar que el cost de la reforma no seria molt elevat, tot i que dependria dels comptes del comú fer tota l’ampliació d’una sola vegada i, si no fos possible, es faria per trams.

Sense ràfting

Pel que fa a l’activitat esportiva del ràfting, una proposta en la qual havia estat insistint molt Josep Miquel Vila, Sánchez va assenyalar que, malgrat que «no som experts, ja vam veure que no podia ser perquè si FEDA no hi col·labora, és impossible» i, a més, l’activitat només es podria dur a terme durant «un o dos mesos».

PUBLICITAT
PUBLICITAT