PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Desperta Laurèdia crearà un centre de dia per als padrins

La plataforma vol eliminar del carrer les barreres arquitectòniques

Per El Periòdic

El candidat Albert Gomà visita la llar de Lòria, ahir.
El candidat Albert Gomà visita la llar de Lòria, ahir. | Desperta Laurèdia

Desperta Laurèdia incorpora com a proposta estrella per a la gent gran la creació d’un centre de dia. «Volem donar opcions intermèdies entre viure a domicili i anar a una residència, per això és molt important crear un centre de dia», va argumentar el candidat de la plataforma Albert Gomà. A banda d’aquest nou equipament, però, la candidatura aposta per mantenir i seguir desenvolupant el menjador social que s’ha posat recentment en funcionament a la parròquia com a prova pilot. 

Des de Desperta Laurèdia, també defensen la necessitat d’actuar en l’àmbit urbanístic i eliminar les barreres arquitectòniques que a dia d’avui poden ocasionar problemes als padrins i padrines de la parròquia, a més de treballar per mantenir els carrers nets. «Volem garantir que la gent gran es pugui moure amb seguretat i actuar com es va fer al Prat Gran rebaixant les voreres per situar-les a nivell de carrer», va exemplificar Gomà. 

A més, el candidat de la plataforma va remarcar que cal «coordinar-se amb el Govern i associacions com Càritas i la Creu Roja per tal de donar suport als serveis a domicili».

PUBLICITAT
PUBLICITAT