PUBLICITAT

La Massana

CC crearà «una atracció singular» per dinamitzar Arinsal

La candidatura garanteix l'obertura de l'estació deu mesos l'any

Per El Periòdic

Molné i altres candidats enraonen a les pistes de Pal Arinsal, ahir.
Molné i altres candidats enraonen a les pistes de Pal Arinsal, ahir. | Ciutadans Compromesos

La candidatura de Ciutadans Compromesos +Demòcrates + Liberals aposta per mantenir l’estació de Pal Arinsal oberta deu mesos l’any perquè, segons va ressaltar la cap de llista de la coalició, Olga Molné, «aporta molt a la parròquia de la Massana», en definitiva, «és el nostre motor econòmic. Tot i així, ja va avançar que l’objectiu de cara a l’any vinent és oferir activitats d’estiu també el sector d’Arinsal per tal de dinamitzar el poble durant aquest període. 

«A més a més, buscarem una infraestructura nova que aporti valor afegit a la parròquia», va explicar la candidata a cònsol major. Tot i no voler donar-ne més detalls, sí que va concretar que es tractarà d’una «atracció singular que no estigui a cap altre indret del Principat». De tota manera, segons va indicar Molné, està clar que es finançarà amb capital privat.

En aquest sentit, tal com detalla el seu programa, qualsevol opció d’entrada de capital privat a l’accionariat es farà amb la complicitat dels ciutadans de la Massana. És a dir, que es plantejarà una consulta popular per conèixer l’opinió dels massanencs i després s’obrirà un concurs públic.

Més enllà de llançar noves propostes, des de CC + DA + L’A seguiran treballant per consolidar l’estació com un referent en el món de la bicicleta de muntanya, ja que ara mateix ja té el títol de 5è millor Bike Park del món segons Red Bull. I la candidatura també vol continuar apostant per mantenir les tres copes del món que ja ofereix actualment en tres disciplines diferents: l’ISMF World Cup Comapedrosa Andorra, en esquí de muntanya; la Mercedes-Benz UCI MTB World Cup, en BTT; i l’Skyrace Comapedrosa, en skyrunning.

PUBLICITAT
PUBLICITAT