PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern i el PS apugen el to abans de les eleccions

Pere López demana la destitució de Jordi Torres per l’heliport

Per Anna Ribas

Pere López en una sessió del Consell General.
Pere López en una sessió del Consell General. | MARICEL BLANCH

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, segueix atacant el Govern. De fet, en menys de 24 hores ha obert tres fronts. López va demanar la destitució del titular de la cartera d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, al·legant que hi ha contradiccions entre el ministre i l’Executiu. D’altra banda, va acusar la taula de l’habitatge d’actuar com si fos un lobby i, en un tuit del partit, es va afirmar que moltes de les paperetes que es donen als electors a la Batllia estan enganxades i que, per tant això podria suposar un increment significatiu dels vots nuls. 

Respecte a aquestes acusacions, Eric Jover, ministre de Presidència, va afirmar que «estem en un context de campanya electoral i per al Pere López tot s’hi val. Ja ens té acostumats a demanar destitucions, i ara hi torna. No hi ha contradiccions entre el ministre i el Govern perquè hi havia el compromís que tan sols es desenvoluparia l’heliport a les Tresoles si hi havia un consens amb la plataforma, i segueixen en contra». Tot i això, va expressar que la voluntat de construir aquesta infraestructura encara hi és i que s’estan valorant opcions.

Quant a la taula de l’habitatge, va reiterar que «l’activitat de López està centrada tan sols en l’activitat electoral. L’entitat està formada per ens com Càritas o el Raonador del Ciutadà, si són ells els que han de fer pressió... Es busca tenir el màxim d’actors possible pel que fa a les polítiques d’habitatge i així prendre millors decisions». També va recordar que el PS va fer perillar la congelació dels preus dels habitatges amb l’esmena de la totalitat de la setmana passada.
Quant a les paperetes, va expressar que no li constava cap queixa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT