PUBLICITAT

Ordino

Balsa afirma que les paraules de Mortés només volen «confondre l’electorat»

Assegura que «la gent haurà de decidir si vol un canvi o continuïtat»

Per El Periòdic

Drets, Balsa i Vàzquez a Sant Pere del Serrat.
Drets, Balsa i Vàzquez a Sant Pere del Serrat. | Terceravia

Les paraules de Josep Àngel Mortés, segueixen tenint conseqüències. El candidat d’En Comú per Ordino assegurava que la lluita electoral a la parròquia es trobava únicament entre la seva formació i MovemOrdino, desestimant les altres dues, a les que no els hi dona opcions i per això apel·lava a emprar el vot útil. Les respostes no es van fer esperar.

El líder de Terceravia, Jordi Balsa, va assegurar sobre les declaracions de Mortés que «els electors ordinencs tenen sobre la taula una opció continuista, que és el senyor Mortés, i una de canvi i fonamentada que és Terceravia + Independents Ordino». Les paraules del seu rival considera que només volen «confondre l’electorat» i valora que són «d’una nova filigrana política a la qual ja ens té acostumats DA, que es basa en assegurar-se el vot de la por i una oposició, que com ell va dir li va aprovar el 90% de les propostes de comú, una frase que ha estat utilitzat de forma reincident per Mortés referint-se a la senyora Tudó».

Balsa mostrava el seu malestar, mentre que posava èmfasi en les claus del programa del seu partit, que suposa «una opció de canvi fonamentada, amb un projecte ben estructurat i un programa rodó», remarcant que l’elector el dia dels comicis compta amb diverses possibilitats depenent del que vulgui els pròxims quatre anys: «La gent haurà de decidir si vol un canvi o continuïtat. Un electorat que no es deixarà enganyar per aquestes cortines de fum, que presenta DA».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT