PUBLICITAT

Ordino

Tudó apel·la a «la llibertat d’expressió i de vot»

La líder de MovemOrdino vol que la ciutadania «escolti la seva consciència»

Per El Periòdic

Urigüen, Tudó, Riart i Armengol.
Urigüen, Tudó, Riart i Armengol. | PS

O En Comú per Ordino o MovemOrdino. Són les úniques alternatives que el cònsol major, Josep Àngel Mortés, planteja de cara a diumenge. Només veu a dues formacions capaces de guanyar els comicis després que la campanya electoral passés l’equador. Aquesta opinió ha anat portant cua des que la va pronunciar. 

Les declaracions no van sentar bé a cap dels cap de llista rivals. Sandra Tudó, que encapçala MovemOrdino, apel·lava a què la ciutadania «escolti la seva consciència i la gent esculli el que vol per al poble», una expressió força diferent a la de Mortés, que demanava «el vot útil i estratègic per la seva cadira», per poder-se quedar quatre anys més a la corporació. En contraposició al seu rival, «jo apel·lo a la llibertat d’expressió i de vot, a que la gent triï allò que creu que és millor per a la parròquia».

Circuit de salut

Fora d’aquesta polèmica que es va arrossegant des de dimarts, la seva formació aposta per instal·lar un circuit de salut al Parc de la Cúltia, perquè el puguin gaudir tots els habitants de la parròquia i els visitants. Seria un traçat de natura «habilitat amb una sèrie d’elements perquè la gent gran pogués practicar els seus exercicis físics», com va assenyalar Tomàs Riart, candidat número set de la llista. 

El traçat comptaria amb una sèrie d’estructures perquè els joves puguin aprofitar-les per practicar la calistènia: «Fer activitats amb el seu propi pes». Aquesta és una disciplina que «ara està molt de moda», com indicava. Aquestes iniciatives, com a punt d’unió de dues instal·lacions, podrien «crear sinergies» entre els dos col·lectius».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT