PUBLICITAT

Encamp

En Comú proposa un model de carrera professional

La mesura s’aplicaria als treballadors de la corporació

Per El Periòdic

Membres d'En Comú per Encamp, davant del comú.
Membres d'En Comú per Encamp, davant del comú. | En Comú per Encamp

En Comú per Encamp crearà en cas de victòria electoral el 15-D un pla de formació i ascens de la carrera professional dels treballadors comunals. L’aspirant a cònsol menor de la candidatura d’En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagnères, va explicar ahir que per tirar endavant «un programa tan ambiciós i realista», es requereix la complicitat i l’ajuda de tots els treballadors del Comú d’Encamp. La candidatura destaca que, «sense els empleats públics, no es podrà tirar endavant cap projecte, i tenim clar que no es poden demanar esforços sense aportar contrapartides». 

Jean Michel Rascagnères va apuntar que aquestes contrapartides estan molt clares i incloses en el nostre programa. En concret, es tracta «d’un pla de formació per anar cap a una administració electrònica que faciliti la feina dels treballadors públics i dels ciutadans». Aquesta transformació «demana un esforç», va indicar Rascagnères, «i som conscients que la formació ha de derivar en una carrera professional, perquè és evident que no es pot formar els treballadors i que continuïn  fent les mateixes feines amb el mateix grau i el mateix sou durant molts anys». 

CONCILIACIÓ/ Hi haurà un pla de carrera professional i, a més, «estem molt conscienciats que cal compaginar la vida professional i familiar, perquè els treballadors públics no s’han de dedicar només a la feina, sinó també a la família». El candidat a cònsol menor va comentar que «estem especialment atents perquè el personal públic pugui conciliar la vida familiar i laboral, i dedicarem molts esforços, així com també farem el màxim perquè la relació entre els membres del comú i els empleats comunals sigui el màxim de fluïda possible». «Perquè sense ells cap projecte ni cap millora serà possible», va refermar el número dos de la llista d’En Comú per Encamp, que es presenta conjuntament en el tiquet amb Laura Mas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT