PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc domina Patras però és segon a la classificació

Els d’Ibon Navarro s’imposen a l’equip grec amb una gran actuació de Llovet i Walker

Per Anna Ribas

Jeremy Senglin durant el partit d'ahir.
Jeremy Senglin durant el partit d'ahir. | Promitheas Patras

El MoraBanc es va imposar ahir al Promitheas Patras després d’una gran actuació de Llovet i Walker i van assolir passar de fase en la segona posició després de la victòria de la Virtus contra el Mònaco. Encara no se sap el grup amb què es trobarà al Top 16 però el que és segur és que el conjunt del Principat s’enfrontarà a l’Unicaja.

Arrencava el partit i el MoraBanc Andorra s’enduia el salt inicial. Tot i això, va costar encetar el marcador i els primers a fer-ho van ser els locals amb un triple de Kaselakis. Musli ho feia per part dels del Principat, que de seguida agafaven embranzida i es marcaven un parcial espectacular. Als dos punts del serbi se sumava un triple de Walker, que avançava els tricolor en el marcador per primera vegada. I el nord-americà, que tenia gana, sumava un tir de camp. Robinson retallava distàncies i Llovet sumava quatre punts en dues jugades consecutives. De seguida tornava a aparèixer Walker per posar la cirereta i anotava un triple que forçava Makis Giatras a aturar el joc. El MoraBanc se sentia còmode, corria i estava fi en el rebot. Però, a la represa, les coses van canviar. 

Desperten els grecs

El Patras aconseguia un particial de 7-0 després d’un tir lliure d’Ellis, un triple de Kaselakis i un altre de Mantzoukas. Ibon Navarro es veia obligat a aturar el joc amb el 12-14 en el marcador. Tot seguit, Robinson l’igualava. Els locals reforçaven la defensa i complicaven la feina als tricolor, que es veien obligats a fer un joc exterior, i l’encert no els acompanyava. El partit estava molt disputat i als punts andorrans els seguien els grecs. Però Jelínek anotava un triple des de la cantonada i s’acabava el primer temps amb el 16-19 a l’electrònic. 
Començava el segon quart i els locals augmentaven la distància a cinc punts. La resposta del Principat arribava en mans de Hannah que després de sumar dos punts anotava un triple i aconseguia un avanatatge de 6 punts. El tàndem format per Kasleakis i Babb aconseguia el mateix efecte. Musli fallava dos tirs lliures i Ellis tornava a avançar els locals en el marcador. S’hi sumava Kaselakis, i el parcial era de 13-5. Llovet reaccionava per part del MoraBanc, però Fieler responia de seguida. Llovet es reafirmava i signava el 31-28. Todorovic es veia superat pel poc encert que estava tenint Senglin agafava el timó per sumar cinc punts que tornaven a avançar els del Principat: 31-33. Però la reacció dels gracs arribava de seguida i, a més, amb ajuda. Babb responia de seguida amb un triple, Clark regalava la pilota als locals i Katsivelis establia el 36-33. Els jugadors marxaven al vestidor després de dos tirs lliures de Hannah que anaven dins. 

Explosius

Musli tornava a avançar els d’Ibon Navarro els primers segons de la segona part. El MoraBanc recuperava la seva identitat quant a tasca defensva i Walker demostrava la seva millor versió. Ellis retallava distàncies i el MoraBanc estenia la catifa vermella als locals perquè Katsivelis anotés una safata fàcil. Musli i Ellis protagonitzaven un estira-i-arronsa i un triple de Walker decantava la balança. S’hi sumava Hannah també des de la línia de tres i, tot seguit, amb un tir de camp. Jelínek anotava un altre triple i Colom feia una bona assistència que Llovet aconseguia transformar. Katsivelis intentava retallar distàncies però Senglin sumava tres punts més per demostrar qui manava a Grècia i signava la màxima diferència fins aleshores: els del Principat estaven nou punts per sobre. Mantzoukas responia amb un altre tir des de la línia de 6,75 metres i Senglin es reafirmava amb un tir de dos abans d’acabar el tercer quart. El MoraBanc signava un parcial de 15-24.

Un Andorra guanyador

En els últims 10 minuts el MoraBanc se sabia superior i, tot i no tenir grans jugades, l’actitud es notava des d’Andorra. Jelínek sumava tres punts des de la línia de 4,60 i establia el +11.  Clark anotava la seva primera cistella, Mantzoukas signava un triple i Llovet, que ahir va fer un molt bon paper, tornava a sumar-ne dos. Apareixia Lypovyy i en sumava tres més de cop per intentar retallar distàncies, però el partit ja estava decidit. Katsivelis cometia una antiesportiva i els dos tirs de Jelinek anaven a dons. S’hi sumaven dos de Senglin i Kouroupakis no es rendia. Un triple de Hannah, una cistella de Musli des de la pintura i un altre triple de Walker acabaven de sentenciar el partit i dos lliures de Kafezas establien el 66-80 final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT