PUBLICITAT

Ordino

Dolsa qüestiona els horaris de les sessions de comú

El conseller demana informació per les obres d’un xalet a Sornàs

Per Adrià Esteban

El conseller de la minoria, Enric Dolsa, i el cònsol major, Josep Àngel Mortés
El conseller de la minoria, Enric Dolsa, i el cònsol major, Josep Àngel Mortés | MARICEL BLANCH

El conseller de la minora, Enric Dolsa, va qüestionar ahir els horaris fixats per a les sessions del Comú d’Ordino durant el proper mandat, fixats a les 13.30 hores per la majoria de la corporació, com ja va succeir en el darrer mandat. Dolsa va argumentar que aquest «inversemblant horari», en plena jornada laboral, dificulta que pugui assistir públic a les sessions de comú, motiu pel qual va proposar canviar-ho a les 18.00 hores.

«Tothom cobra un salari per estar aquí. I per tant, si s’ha de treballar fora d’hores s’ha de fer perquè nosaltres hem d’estar al servei de la parròquia i no al servei d’alguns altres», va opinar Dolsa. Així mateix, el dirigent de X’Ordino va posar èmfasi en la necessitat de canviar l’horari tenint en compte que les sessions de comú «poden durar tres hores» i no «20 segons» com «m’havien dit que passava» en els darrers quatre anys. «Jo el que no faré és venir amb presses», va afegir Dolsa.

Per la seva banda, la també consellera a l’oposició, Sandra Tudó, va assegurar respecte a la proposta de Dolsa que «no hi veig cap inconvenient ni cap aportació». A més, Tudó va expressar la seva disconformitat per la creació de la comissió d’Administració i Comerç. «No acabem de veure el sentit», va afegir.

Respecte a la qüestió dels horaris, el cònsol major, Josep Àngel Morttés, va mostrar-se obert a estudiar la proposta i va assegurar que la brevetat d’algunes de les sessions dels darrers anys venien motivades «perquè la feina estava feta amb anterioritat a les comissions i s’informava a l’oposició amb total transparència».

Per últim, Dolsa va preguntar per el permís d’obres d’un xalet a Sornàs. «Al meu criteri s’estan fent obres majors i només tindria permís per obres menors. No és cap denúncia, ni molt menys, però s’encomana als departaments tècnics del comú que ho constatin», va afirmar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT