PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra Telecom contempla adaptar les tarifes existents

Casadevall valora canvis segons les «necessitats de telecomunicacions»

Per Adrià Esteban

El president del Consell d’Administració, Jordi Torres, i el director, Jordi Nadal.
El president del Consell d’Administració, Jordi Torres, i el director, Jordi Nadal. | ANA / T. N.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, va assegurar ahir, en relació amb l’estudi encomanat pel Consell General per introduir tarifes reduïdes per als més desfavorits, que la companyia contempla la possibilitat d’adaptar les tarifes existents en funció de les «necessitats de telecomunicacions», tot i que va rebutjar emprar el terme de «tarifes socials». 

«Les casuístiques de les famílies que tenen certes necessitats de telecomunicacions són diverses. Més que fer una tarifa social per aquesta gent el que s’ha de treballar és que amb les tarifes que tenim actualment hi hagin unes certes adaptacions per a ells», va afirmar Casadevall, qui va recordar que «som un dels col·lectius que menys hem incrementat els serveis al llarg dels últims 10 o 20 anys». A més, el portaveu de la parapública també va explicar que durant el 2020 llançaran un nou servei de prepagament «molt més modern i adaptat a les necessitats del client». 

Pel que fa al balanç de la implementació del nou descodificador, Casadevall va sostenir que només resten 385 llars per efectuar aquest canvi del total de 13.600 clients de la companyia que tenen contractat els serveis de televisió. De fet, durant aquest període, Casadevall va declarar que han obtingut 400 clients més i que «el feedback ha estat molt positiu». 

Per últim, Casadevall va avançar que les properes setmanes començaran a provar «un pilot de servei Wi-Fi integral dins de les cases» per donar respostes a les queixes d’alguns usuaris que, en funció de la ubicació a la llar, perdien la senyal de la connexió als seus dispositius mòbils. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT