PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra d'Adrià Vilanova guanya el torneig de FIFA solidari

Es recapten 550 euros per la lluita contra la Covid-19

Per Miquel López-Egea

Vilanova i Moyano, durant la semifinal.
Vilanova i Moyano, durant la semifinal. | El Periòdic

El tricolor Adrià Vilanova, que jugava amb l'FC Barcelona, no va donar opcions ahir i va proclamar a l'FC Andorra campió del torneig solidari de FIFA 2bg3virtual, és a dir, de la competició del grup 3 de la Segona Divisió B. 

La solidaritat també va guanyar perquè es van aconseguir recaptar 550 euros per la lluita contra el contagi de la Covid-19, de manera que els diners seran donats a l'Hospital de Bellvitge. D'aquesta manera, el tricolor no va donar opcions al València Mestalla de Sebas Moyano a la semifinal i va aconseguir remuntar dues vegades fins a classificar-se in extremis en el darrer minut de joc, imposant-se per 4 a 3 (a més, fent el mateix resultat que van aconseguir a Prada de Moles a la primera volta). 

A la final, Vilanova es va trobar amb l'AE Prat de l'extricolor Alex Pachón, que jugava amb el PSG, i tampoc va donar opcions, imposant-se per 3 a 2, aconseguint el gol del títol al minut 81, després de remuntar un 0 a 2 en contra. De nou, Vilanova va tenir la sang freda i va firmar una remuntada, demostrant que tant al camp com des de casa, sap gestionar els nervis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT