PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Walker marxa als Estats Units 

L'aler del MoraBanc ho fa en contra de la recomanació del club

Per Miquel López-Egea

David Walker en el partit contra el San Pablo Burgos.
David Walker en el partit contra el San Pablo Burgos. | acb Photo / B. B. Hojas

El jugador del MoraBanc Andorra, David Walker, va marxar ahir del país en contra de la recomanació del club en direcció a Ohio, els Estats Units, amb la seva família. El tricolor ho fa en desobeint consell del club, encara que l'entitat no li podia prohibir. L'aler va prendre la decisió després que l'ACB ajornés sine die la competició, sense establir una data de tornada.

Ara, el problema el pot tenir el jugador quan torni, ja que té un contracte amb el club i hauria de tornar al Principat quinze dies abans de la data marcada per tornar a la competició i als entrenaments per passar la quarantena a casa, ja que així ho estableix la normativa actual. 

Per un altre costat, la recomanació del club es fa també a causa de la gran inestabilitat actual i això implicaria que se li pogués complicar la tornada, ja que la voluntat és reprendre la lliga i per tant, segons l'ens, li convindria més quedar-se.

En aquest cas, Walker va poder volar via Amsterdam i Detroit. Per tant, el dubte ara és si podrà tornar a temps, ja que en cas de no fer-ho, incompliria el seu contracte i la seva acció tindria conseqüències perquè encara té contracte per aquesta temporada i la vinent.

Ara per ara, cap altre jugador del MoraBanc ha mostrat la voluntat de sortir d'Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT