PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més malestar i incertesa a la Segona B 

Més clubs es manifesten contraris a l'RFEF

Per Miquel López-Egea

L'FC Andorra, aquesta temporada.
L'FC Andorra, aquesta temporada. | @FCAndorra

Després de l'anunci del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, de donar per finalitzada la temporada, sense descensos però amb ascensos, fet que implicaria una Segona B, amb 96 equips, hi ha molt rebombori a la categoria i a Rubiales només li surten veus discordants. De fet, la incertesa no para de créixer i com més reunions hi ha, més clubs mostren la seva opinió i fan les seves propostes, havent creat un panorama incert. 

En aquest sentit, els clubs madrilenys de la Segona B, van mostrar ahir la seva conformitat amb la decisió però van demanar que el play-off els disputin els primers vuit classificats de cada grup, igual que també han fet alguns clubs de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Sens dubtes, els de la territorial madrilenya van ser els més calmats perquè a altres territorials, clubs de renom com el Burgos CF, Talavera, Cultural Leonesa, Córdoba, Rayo Majadahonda, Reial Múrcia, UD Logroñés, Cartagena, Lleida Esportiu, Balompédica Linense o San Fernando ja s'han manifestat en contra. 

L'FC Andorra, per la seva part, es manté expectant i no ha fet cap proposta pública ni s'ha manifestat. Però s'ha de tenir en compte que ni un play-off de quatre o de vuit equips beneficiaria als tricolor. D'aquesta manera, la setmana vinent es preveu intensa en quant a les categories no-professionals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT