PUBLICITAT

L'atletisme i la natació mostren la seva comprensió 

Les federacions donen màxim suport al Govern i al COA 

Per Miquel López-Egea

Martí i Espot recullen la bandera dels Jocs dels Petits Estats a Montenegro.
Martí i Espot recullen la bandera dels Jocs dels Petits Estats a Montenegro. | Montenegro 2019

La Federació Andorrana de Natació (FAN) i la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) han mostrat la seva comprensió respecte a un possible ajornament dels Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2021 a causa de la situació actual, tal com va avançar ahir EL PERIÒDIC

En aquest sentit, el president de l'FAA, Bernat Vilella ha considerat que "fer-ho el 2021 és complicat. No sé si les partides es veuen afectades però en tot cas, farem el necessari". "Si s'ajornen, tindran marge per poder treballar i tenir una piscina i un estadi en condicions", ha remarcat, tot recordant que "ara és el moment d'estar units". 

Per una altra banda, Hocine Haciane, tècnic de la FAN, ha indicat que "la situació és molt crítica per la pandèmia". "Des de la FAN seria una pena perquè és un al·licient molt bo pels nedadors perquè l'indici de motivació era molt alt", però aclarint que "posposar la competició no ens complica la feina, haurem de buscar altres imputs per mantenir la motivació". "Però quan es tanca una porta, se n'obre una altra, ens haurem d'adaptar al que diguin el Govern i el COA però en tot cas, anirem al màxim", ha reiterat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT