PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per una pressumpta agressió de parella

La Policia ha efectuat sis arrestos en una setmana, dos contra la integritat física a l’àmbit domèstic

Per Irene Mas Fàbrega

Edifici central de la policia.
Edifici central de la policia. | Sergi Pérez

El balanç de detencions efectuades per part del Cos de Policia d’Andorra durant el període de temps comprès entre el 18 i el 24 de maig de 2020 deixa sis atestats a persones que han efectuat delictes relacionats amb la vulneració de la seguretat de trànsit, la integritat física i moral a l’àmbit domèstic i de desobediència greu i injúries a funcionaris de policia. 

Entre aquestes, es va detenir un home resident al país per una pressumpta agressió de parella, fet catalogat com un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Segons fonts policials, el cos va ser requerit a un domicili particular el dijous passat al vespre. Durant el decurs del matí del dia en qüestió, la parella va tenir una discussió per temes laborals. Segons va indicar la víctima, aquest va ser el precedent que va comportar que a la tarda, el detingut li donés una empemta i li propinés dues bufetades a la part dreta de la cara.

El mateix dijous, el Cos va ser requerit a un domicili particular d’Andorra la Vella a resultes d’una forta discussió entre una mare i el seu fill de 18 anys. Durant la intervenció, el noi es va enfrontar amb els agents i els va injuriar, segons els mateixos. 

Finalment, es va detenir a un temporer resident a El Pas de la Casa després que se l’acusés de ser l’autor d’una agressió, també, a un domicili particular. En aquest sentit, la Policia va determinar que al lloc del fets hi havia hagut una baralla entre germans per temes personals. Un dels dos presentava hematomes als ulls i al nas i tenia restes de sang als llavis.

Seguretat del trànsit

El nombre més gran de vulneracions registrades per la policia al llarg de la setmana en qüestió van ser les relacionades amb delictes contra la seguretat de trànsit. En aquest sentit, el Cos especial va efectuar tres detencions. La primera, a un home resident de 23 anys que va tenir un accident provocant danys materials la nit del dilluns al dimarts. Se li va practicar la prova d’alcoholèmia i va registrar una taxa de 1’11 g/l. La segona detenció es va efectuar durant un control d’alcoholèmia rutinari el dimecres passat: un home, també resident, de 25 anys, va registrar una taxa de 0’81 g/l. També durant un control rutinari d’alcoholèmia, el divendres es va registrar l’última detenció per temes relacionats amb la seguretat del trànsit de la setmana: un andorrà de 40 anys va registrar 1’00g/l.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT