Un Hannah encertat en moments clau porta la victòria al Principat

El base novaiorquès apareix en els trams més durs del matx perquè el triomf a Gran Canària caigui del costat tricolor

Per Vicente Pallarés

Hannah i Slaughter, els dos millors jugadors del partit.
Hannah i Slaughter, els dos millors jugadors del partit. | Twitter / GranCanariaCB

El MoraBanc va aconseguir imposar-se ahir  a l’Herbalife Gran Canària en un partit vital per agafar avantatge en el grup del top 16 de l’EuroCup i que va ser del tot igualat entre les dues esquadres ACB. L’objectiu del conjunt canari, l’equip tricolor i el Mornar Bar és ser segon de grup davant la superioritat de l’UNICS Kazan, clar candidat al títol, junt amb altres equips com la Virtus Bolonya, que també es va enfrontar al MoraBanc en la primera fase.

El partit va començar de la millor manera pels homes d’Ibon Navarro amb un Oriol Paulí endollat, que va anotar els primers cinc punts d’un parcial inicial de 0-7, encara que els de Porfi Fisac van respondre amb un altre de 5-0 per tal de deixar les coses més igualades. De fet, els locals van anar agafant avantatge i van acabar el primer quart un punt per davant (18-17), malgrat el seu desencert en triples fins al tercer quart, quan van anotar el primer tir de tres després de 15 intents. Durant el segon període, també va regnar la igualtat i va acabar amb el conjunt andorrà un punt per davant (32-33) gràcies al parcial inicial de 0-8 que després va anar contrarestant l’Herbalife a poc a poc en un quart en el qual va destacar Babatunde Olumuyiwa amb sis punts decisius per tal de mantenir l’equip per davant abans del descans.

El tercer quart va estar marcat per l’impressionant inici amb un parcial de 0-4, tots punts obra de Jelínek, però Slaughter, que va ser l’MVP del partit, responia ràpidament amb un triple, encara que en aquesta faceta manava el MoraBanc. Paulí, Gielo, per partida doble, i Parakhouski van anotar de tres durant el tercer quart, que va acabar 47-54. En els últims 10 minuts, el MoraBanc va assolir un +10 amb una cistella de Colom, però un parcial de 14-3 deixava el Gran Canària a un punt. Per sort, Hannah, amb dos triples i una cistella de dos en un moment clau, va salvaguardar l’avantatge i va portar el triomf a Andorra.