PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El parc infantil del Pas costarà més de 400.000 euros

L’espai de 850 metres quadrats ja ha començat les obres sota la demanda del consell d’infants de la parròquia per construir una zona més àmplia

Per El Periòdic

Les autoritats comunals durant la presentació del nou parc.
Les autoritats comunals durant la presentació del nou parc. | ANA/L.G.

Les obres de construcció del nou parc infantil i juvenil del Pas de la Casa ja han donat el tret de sortida i, si no hi ha cap imprevist en l’entrega de material, es preveu que en un termini de sis mesos els joves de la vila encampadana puguin gaudir de la instal·lació. Així ho van manifestar ahir durant la presentació de la infraestructura la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Urbanisme i Obres Públiques, Joan-Marc Pifarré, els quals van recordar que l’import total d’inversió per part de la corporació és de 428.024,17 euros.

Amb el projecte, la voluntat del comú és donar compliment a una de les demandes del consell d’infants de la parròquia, ja que  sol·licitava la instal·lació d’un nou parc amb més equipaments i que també fos més ampli, fet pel qual l’espai disposa d’un total de 850 metres quadrats. L’indret es divideix en dues zones; a la banda de dalt, tal com va explicar Pifarré, hi haurà sis atraccions de caràcter més infantil; i a la de baix, una zona de tobogans que tindran com a icona de referència un ieti, «l’animal per defecte de la neu». Les dues zones del parc s’uniran a través d’una escala. A més, els materials que s’utilitzaran seran resistents a la climatologia de la vila encampadana per evitar el seu deteriorament.

La cònsol va exposar que els nens del consell d’infants del Pas seran els encarregats de donar-li nom a l’equipament durant la pròxima sessió, que tindrà lloc dimarts vinent. Mas va avançar que a la zona també es duran a terme unes instal·lacions per a la gent gran on se situava l’antiga escola bressol, i una planta per ubicar l’espai jove de la vila, el qual actualment es troba a les pistes d’esquí, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT