PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

David Jelínek es desvincula del MoraBanc

L'aler txec jugarà la pròxima temporada a l'UCAM Múrcia

Per El Periòdic

Jelinek durant un partit amb el MoraBanc.
Jelinek durant un partit amb el MoraBanc. | ACB

David Jelínek es va desvincular finalment del MoraBanc. El club va confirmar ahir que el jugador txec va executar la clàusula de rescissió del seu contracte, pagant la quantitat fixada, i jugarà la temporada vinent amb l’UCAM Múrcia, amb qui ja tenia un acord des de feia algunes setmanes i romania a l’espera de solucionar la seva situació contractual amb el club del Principat. «Jelínek marxa quedant per sempre en la història del club després de sis temporades inoblidables en les quals va arribar a ser capità de l’equip. El MoraBanc Andorra li agraeix tots aquests anys i li desitja tota la sort en el futur», va dir el club en un comunicat.


Cal recordar que Jelínek va enviar un burofax a l’entitat tricolor per tal de deslligar-se com més aviat millor, fet que no va agradar gens ni mica a la direcció tècnica, que no va tardar a pronunciar-se al respecte just després de l’acció del ja un dels excapitans de l’equip, i també quan Olumuyiwa va confirmar el seu adeu.


Pel que fa al capítol de sortides, amb contracte només queda Oriol Paulí, el qual, a partir del 30 de juny –ahir– hauria de seure a negociar amb el MoraBanc una vegada traspassada la data límit per marxar fent ús de la clàusula de rescissió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT