PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Buff Megamo fa doblet en la primera etapa de l'Andorra MTB Classic-Pirineus

Kilian Folguera i Xavi Jové es fan amb la 9a posició i mantenen la 7a plaça a la general

Per El Periòdic

Les guanyadores de l'etapa 1 en categoria femenina.
Les guanyadores de l'etapa 1 en categoria femenina. | Andorra MTB Classic

Els equips d'elit masculí i femení del BUFF MEGAMO van aconseguir la victòria en la primera etapa marató de l'Andorra MTB Classic-Pirineus 2022. Hans Becking i Hugo Drechou van arribar 1 minut i 31 segons per davant del líder de la general Speed Company Racing, mentre que Naima Madlen i Txell Figueras van ampliar el seu avantatge en la classificació general.

L'etapa 1 de l'Andorra MTB Classic-Pyrenees va veure com l'equip espanyol BUFF MEGAMO va experimentar un dia gairebé perfecte. Hans Becking i Hugo Drechou van guanyat l'etapa, amb sortida i arribada a La Massana, retallant l'avantatge en la classificació general dels homes de groc, Speed Company Racing, a 25 segons. El segon dia de cursa va donar a Naima Madlen i Txell Figueras la seva segona victòria d'etapa, la qual cosa permet a les dones del BUFF MEGAMO ampliar el seu avantatge en la general a 38 minuts i 52 segons.

El temps de l'equip BUFF MEGAMO Masculí va ser de 2 hores, 1 minut i 2 segons, per a l'etapa de 42 quilòmetres. Becking i Drechou van travessar la línia de meta amb 17 segons d'avantatge sobre el segon classificat del dia, Sergio Mantecón i José María Sánchez, del SCOTT CALA BANDIDA. Georg Egger i Lukas Baum han cedit 1 minut i 31 segons, de la diferència d'1 minut i 56 segons que van establir en el Pròleg. A pesar que Baum va tenir problemes, i d'haver necessitat una empenta del seu company en diverses ocasions, van mantenir el groc.

 

Top10 dels andorrans

 

L'equip de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), format per  per Kilian Folguera i Xavi Jové va ser 9è i manté la 7a plaça a la general. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT