PUBLICITAT

Batalla optarà a la reelecció com a alcalde de la Seu d'Urgell

  • El polític urgellenc agraeix el suport rebut per a la reelecció i durant tota la legislatura
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Batalla i Pujol, en la campanya de les eleccions catalanes. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Albert Batalla va ser escollit per unanimitat de l'assemblea local de CiU candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell a les properes eleccions municipals. D'aquesta manera, Batalla, que és alcalde de la capital de l'Alt Urgell des del 2008, optarà a la reelecció. Batalla va agrair el suport rebut per a la reelecció com a candidat, i el recolzament durant tota la legislatura, i es va comprometre a «seguir treballant amb la mateixa il·lusió, força i pensament positiu com s'ha fet en els darrers anys».

Batalla va agrair la tasca realitzada pels regidors de CiU, així com també, la bona feina feta per tot l'equip de govern en el seu conjunt, format per ERC i CiU. Batalla va recordar que «el cinyell verd, l'ascensor del parc del Segre, la llar d'infants dels Minairons, l'escola de dansa, l'escola oficial d'idiomes, l'arxiu, el desenvolupament de l'Horta del Valira, la Immaculada, el carrer Major, la millora de la zona esportiva, l'espai Ermengol, el consorci d'atenció a les persones... per citar-ne algunes, són coses que no existien fa només quatre anys». Batalla va voler remarcar que s'ha prioritzat, alhora d'executar aquestes inversions, la contractació d'empreses urgellenques, per reactivar l'economia local.

EL RIVAL / Batalla tindrà com a principal rival Òscar Ordeig, que l'abril passat va ser escollit per l'assemblea general del grup del PSC-Progrés de La Seu com a cap de llista a les eleccions municipals d'aquest any. L'elecció es va fer després que Jordi Mas, cap de llista en les últimes eleccions, comuniqués la decisió de retirar-se de la primera línia política per motius de salut.

PSC-Progrés considera que Ordeig representa la continuïtat del projecte, «respon a un perfil de candidat jove, ben preparat professionalment i amb experiència». El nou candidat és regidor des del 2007. És llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, màster en Assessorament Fiscal i Direcció Tributària.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT