PUBLICITAT

Ja les tenim aquí

Les tenim més a prop d’allò que sembla. Han passat gairebé dues setmanes de campanya electoral i les eleccions comunals ja arriben al seu punt i final. Unes eleccions que encara que molta gent consideri que són uns comicis «de segona», són tan importants per al país com les generals perquè no votem només per persones que coneixem –o no–, sinó per quin tipus de parròquia volem, quina gestió desitgem per als quatre anys vinents, i votem per projectes que tinguin en compte el benestar de tots i totes. 

A ningú li agrada sortir de casa i entrebancar-se amb una vorera amb mal estat, oi? Ni passejar per una parròquia on les vistes s’entelin per la pols i el soroll d’obres constants i s’hagi de canviar constantment de carrer perquè està tallat, oi? Doncs aquestes són les coses que, almenys des del meu punt de vista, no són menors i que implícitament votarem el 17 de desembre.

Per la nostra part, la dels polítics socialdemòcrates, us hem d’avançar que ja fa temps que ens vam començar a moure’ns per presentar-vos les millors candidatures a les parròquies on ens sigui possible fer-ho. 

Ens veieu amb Encamp amb Avancem, la Massana amb Amb Seny, Ordino amb Units per Ordino, a Sant Julià amb Per Sant Julià, Andorra la Vella amb Enclar, Escaldes-Engordany amb Consens. Com a president del PS us he de dir que estic molt orgullós de la feina que estan fent cada una de les candidatures. 

Però per fer tot això necessitem que el 17 de desembre hi participeu. Nosaltres us presentarem solucions –allò que hem de fer si governem és donar solucions eficients als problemes i no anar fent pedaços sense tenir en compte els perjudicis que pot causar a la població– i persones per aconseguir-ho, però sobretot us necessitem a vosaltres.

Entenem la desafecció que hi ha cap a la política i lamentem el típic comentari «és que tots són iguals», però l’abstenció no aporta res. El problema d’Andorra és que, malauradament, sempre governen els mateixos i les comunals són una oportunitat per demostrar que les coses es poden fer d’una altra manera, de la manera correcta.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT