PUBLICITAT

El cataclisme

PEDRO CALVO H.
PERIODISTA

Els organitzadors de la candidatura de Madrid per als Jocs Olímpics de 2020 han propiciat un cataclisme com el que estem vivint, sense haver entrevist ni pel més remot el que passaria en el cas que passés el que al final ha passat. Quan dic organitzadors ho faig en el més ampli sentit, que inclou també al poder polític que havia impulsat i donat suport a la candidatura amb tot l'entusiasme i el cúmul d'interessos de tota mena que tots coneixem. En la ment de la majoria d'ells lluïa en els últims temps la il·lusió que una victòria a Buenos Aires suposaria alguna cosa més que una pilota d'oxigen per al Govern i el partit de Rajoy davant la seva situació límit en els aguts problemes de la crisi econòmica, l'atur al·lucinant, l'assalt sobiranista a Catalunya i especialment el desastre terrorífic de la corrupció inacabable i inabastable que assota i consumeix al PP. El súmmum és que l'únic aspecte positiu, en opinió molt estesa, és que només el Príncep d'Astúries se salvaria del desastre, per la seva positiva actuació, opinió que crec puc compartir .

Encara que s'ho mereixin, que s'ho mereixen, no gaudeixo gens amb l'espectacle de ridícul nacional i fins i tot internacional que s'ha abatut sobre els agents de l'esdeveniment i de manera molt especial sobre l'alcaldessa Ana Botella.

Quant passi el terbolí, és clar que les conseqüències polítiques i de tota índole han d'aparèixer a l'escenari, per molt que ara se'ns digui que la culpa és d'altres, part de la qual no nego que pugui ser però de cap manera en les dimensions que proclamen els ultres i els seus mitjans de comunicació afins.

És molt ridícul aquest cor de veus desaforades i estúpides que intenten salvar els d'aquí i de condemnar al foc etern als de fora i al COI. No sé què dirien si el jutge Ruz per fi cita com a testimoni del cas Bárcenas a Mariano Rajoy, o si l'alcaldessa de sobte dimiteix o si es desencadena algun altre esdeveniment dels que estan damunt de la taula. Esperarem una miqueta. Jo els demanaria a tots calma i bon sentit. H

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT