PUBLICITAT

Embolics de pare i molt senyor meu

LUÍS DEL VAL

Si a qualsevol de nosaltres, un dia, la nostra mare ens diu que no va ser la casta i virtuosa dona que suposàvem, sinó que va anar a Brighton de vacances, i va estar tres dies amb el Duc de Windsor podem sol·licitar una prova de paternitat al duc de Windsor?

Diuen que hi ha una acta notarial, però el notari no dóna fe dels coits, perquè no se sol cridar els notaris a les alcoves, sinó que dóna fe del record que té els declarants sobre fets ocorreguts fa anys, i, de fet, el notari no em posaria cap inconvenient si li explico que Sofia Loren i jo vam tenir un embolic quan va estar rodant a Espanya El Cid, o si declaro que no vaig conèixer mai a la Loren, perquè al notari li és igual, i constata el que li diuen, sense que tingui obligació de demanar proves. Com si li comptes que no vas tenir res a veure amb l'agafada i mort de Paquirri.

A mi em produeix molt respecte la recerca de la paternitat biològica, alhora que em sorprèn que als enllustradors, als recollidors d'escombraries o als reposadors de mercaderies en supermercats, mai els surtin fills reclamants de paternitat. Són més castos que la resta de la societat? Els enllustrador, només tenen sexe dins del matrimoni? El fet de dedicar a la recollida d'escombraries, comporta l'abstinència de la carn i la garantia de la puresa?

Així mateix, suposant que el Duc de Windsor s'avingués a la prova de paternitat, si el resultat fos negatiu, el peticionari no hauria d'abonar res per les molèsties que ha causat al Duc, la seva família, i les despeses originades als jutjats? I resulta curiós que tothom sigui innocent mentre no es demostri la seva culpabilitat, menys en aquestes circumstàncies on la negativa a la prova suposa la condemna. El que es diu un embolic de pare i molt senyor meu. 

Periodista



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT