PUBLICITAT

Política i mal rotllo

RAFAEL TORRES

Aquí, segons sembla, es porta malament tothom. Que el PSOE i Esquerra Unida es porten fatal a Andalusia, en el govern conviuen, no era un secret abans que Susana Díaz digués als seus socis fins aquí hem arribat, però com podrien congeniar dos partits que no congenien ni amb ells mateixos? Ja seria extraordinari que els que no encerten a conviure en pau a casa, irradiessin bon rotllo amb els veïns.

Al PSOE, on els secretaris generals duren últimament menys que Blesa a la presó, els ha entrat ara el xaloc, bastant inoportú per cert, de carregar-se el pobre Sánchez, i a IU, que estan dels nervis amb el de Podem, comencen a disputar-se les restes del naufragi, però sobretot els salvavides, a cara de gos. L'única que sembla portar-se bé, però amb ella mateixa, és Susana Díaz, que ha compost un full de ruta cap al Poder per a ella sola.

Més val estar sol que mal acompanyat, semblen pensar els polítics de pacotilla que tenim a Espanya, però amb això de la mala companyia es refereixen, principalment, als seus coreligionaris. A Podem no hi ha dia que no hi hagi moguda, i si no hi ha escissions és perquè encara no hi ha partit; a UPyD el mal rotllo intern li és consubstancial des de la seva creació fa set anys; a Ciutadans han canviat de «ciutadans» diverses vegades; a Convergència i Unió ni convergeixen ni hi ha unió cap ... Però, i al PP? El Poder uneix molt, i eventualment els sobres, però no cal forçar la memòria per recordar les seves lluites intestines anteriors, que, per cert, Esperanza Aguirre està sempre disposada a recordar i reeditar, i tampoc cal ser endeví per saber el que passarà en aquest partit quan comencin a perdre-ho tot i deixin de donar-se fins i tot el bon dia. Al pueril vídeo propagandístic aquest que s'han tret, les cares de funeral dels actors alguna cosa ja anticipen. Aquí es porta malament tothom. Els que pitjor, el Govern de Rajoy amb els espanyols. L'única que sembla encantada de conèixer-se, i potser perquè no es coneix bé encara, és Susana Díaz. 

Periodista



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT