PUBLICITAT

Unió Europea

ÀNGEL TORRES

Que ens aporta la unió Europea?.

El primer que han de fer es informar a la població de tots els aspectes ja siguin beneficiosos o coses en contra. Ja que un país endeutat con es el cas d'Andorra, segur que no els interessa massa i si ens han de deixar més diners tant val que se la quedin, que sembla que es per baixó a lo que van. No els sembla que seria normal consultar al País? si volem entrar o no?. O fer un referèndum

El País mes lliure del mon, el nostre; i resulta que a base de lleis de quatre Sr. mal administrades que l' únic que fan es cobrar sous esfereïdors. Pot ser algun dia quan ens aixequen també ens diran els mitjons que ens de posar.

Nosaltres no podem ser com Suïssa, Dinamarca o Anglaterra? encara que aquestos paíssos son molts mes grans.

Perquè Grècia que es un gran país que vol sortir de la unió Europea? i deuen 200.000 milions de Euros i no se'n surten del deute q tenen, ells viuen del turisme sobre tot, similar a Andorra, que vivien del turisme i del comerç, etc.

Un dia em vaig trobar amb un ex cap de Govern que em va dir que havien fet molts coses, com túnels, carreteres, etc. jo li vaig contestar que pagant el poble es pot fer meravelles, el mal d'aixó es que el deute s'ha de tornar.

Peró lo trist d'això es que els diners s'han de tornar al poble, als mateixos de sempre, a comerciants i gent emprenedora del país, que cada cop hi ha menys. Gràcies al polítics que han posat uns sous exagerats a aquests Srs. Com voleu que la gent posi algun negoci? Em sembla a mi que aquest país no esta fet per tants accessos, sigui del que sigui ja que primer s'ha d'haver viscut la experiència.

Estic d'acord que hi hagis gent amb estudis, però per tenir molts estudis i llicenciatures no s'ha de confondre amb ser llestos i intel·ligents. Ja que si són tan llestos e intel·ligents veurien que estan arruïnant el país. Si tan fàcil es portar un negoci amb tants estudis perquè no els monten ells els negocis, moltes empreses tanquen al poc temps d'obrir? La gent el que vol es la vida fàcil que es el que estan veient per part de vostès els polítics, ja que veuen que sense cap tipus d'esforç tenen un molt bon salari.

Perquè pagar el deute a base de impostos, això no funciona, una bona administració impostos als que tenen beneficis nets. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT