PUBLICITAT

Vota per la infància

Després de les eleccions generals, ara toca el torn de les eleccions comunals i en aquesta ocasió, cal tenir molt en compte votar amb perspectiva de la infància. Els comuns, i en general les administracions locals, són les que més properes estan als seus ciutadans. I la ciutadania inclou, encara que no tinguin dret a vot, als nens, nens i adolescents. 

Des d’Unicef Andorra i en el marc de la iniciativa global Ciutats Amigues de la Infància, treballarem els nous equip per a la renovació de la seva certificació com a Parròquies Amigues de la Infància que ja són.

Algunes de les recomanacions que estem fent aquests dies de campanya als candidats i candidats van des de treballar conjuntament amb les administracions competents per l’aprovació d’un reglament del Lleure a actualitzar o crear nous camins escolars, passant per tenir uns pressupostos comunals amb perspectiva d’infància i mesurar la inversió i alhora els resultats que s’obtenen o formar a tots els actors que treballen amb i pels infants de la parròquia en garantir els seus drets i prevenir qualsevol tipus d’abús o vulneració que se’n pugui produir. Sense oblidar-nos de continuar promovent la participació infantil a través dels Consells Comunals donant més visibilitat a les propostes que es duen a terme sorgides dels mateixos consellers i conselleres (que qui sap potser seran futurs candidats a consols!!!).
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT