PUBLICITAT

Un cafè amb llet i un entrepà

Des d’aquest dimarts, ja podem, de 07.00 a 12.00 hores, tornar a gaudir dels nostres bars i cafeteries. Creu-me si et dic que aquesta notícia em va fer molt i molt feliç. Per una banda, va ser un motiu de felicitat perquè, encara que sigui durant unes hores, podrem retrobar-nos amb la nostra vella amiga, la normalitat. La normalitat d’aquell cafè amb llet amb un petit entrepà de pernil dolç cruixent. Què bo.
Hem après a valorar, a cop d’ensurt, el cafè de sempre, a la cafeteria de sempre i amb el cambrer de sempre. Aquella estona que passàvem totes i tots a cafeteries que potser s’havien convertit, amb el pas del temps, en una extensió de casa nostra. Reprenguem amb alegria aquella relació diària amb aquelles persones que saben què esmorzem, com i quan, i que fins i tot aquells dies que les circumstàncies d’impedeixen gaudir del teu moment, es preocupen i et demanen l’endemà el motiu.
D’altra banda, és una gran notícia per tots els treballadors i propietaris de bars, que per fi comencen a veure una mica la llum al final del túnel.
És per això, si m’ho permeteu, que per una banda els hi donaré les gràcies. Gràcies per ser-hi. Per seguir. Gràcies per fer-nos entendre la importància del que feu. Gràcies per demostrar-nos que d’aquesta ens en sortirem tots plegats. I per una altra banda, com no pot ser d’una altra manera, disculpes. Disculpes per fer-vos pagar a vosaltres els plats trencats d’una mala gestió de la segona onada. Disculpes per posar-vos a tots en el mateix sac, quan la gran majoria de vosaltres respecteu les condicions imposades per la crisi sanitària de la Covid-19. Disculpes, de tot cor, per totes les conseqüències que ha tingut, té i tindrà aquesta gestió unilateral ineficient, per a vosaltres i les vostres famílies.
És per això, amics i amigues, que em permeto tornar a utilitzar l’expressió de consum patriòtic. Demostrem als propietaris i treballadors que estem al seu costat i que ara més que mai anirem a esmorzar a la nostra cafeteria de confiança. Que a la tarda demanarem un cafè per emportar i que tot això respectant sempre les mesures de seguretat, sent responsables i curosos, perquè no ens podem tornar a permetre que culpabilitzin a tot un sector de forma injusta. Això és feina de tots: de les nostres cafeteries i de nosaltres mateixos. Perquè consumint, ajudem a la nostra granja de confiança, als seus treballadors, als seus propietaris i a totes les seves famílies.
Perquè arriben dies molt difícils i hem de ser responsables, fer un consum responsable i patriòtic.
Per ells i per nosaltres, ens toca tornar a demostrar que som un país exemplar.
Som-hi! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT