PUBLICITAT

Fer sentir la teva veu

Aquesta és la meva feina. La meva i la de les meves companyes i companys de viatge: fer sentir la teva veu. Aquesta és, per mi, l’essència de la política. I és un orgull poder dedicar una gran part de les meves energies a aquesta tasca tan necessària. Escoltar, acompanyar i solucionar els problemes, dubtes i neguits de la ciutadania és part del meu dia a dia des de fa ara ja més de quatre anys.

Al llarg d’aquests anys, des del Partit Socialdemòcrata (PS) hem dut a terme nombroses iniciatives per posar-nos al costat de la gent que ens necessita. Aquest any, però, tot ha estat més difícil per a tothom. La incertesa, la por i l’angoixa han fet que, com no podia ser de cap altra manera, el volum de neguits es multipliqués exponencialment. Ara més que mai, ens pareu pel carrer, ens envieu correus i ens contacteu per les xarxes socials. Els ciutadans tenim preguntes, inquietuds. Són moments de gran incertesa i amb un present i futur una mica complicat. Com he dit abans, estem orgullosos de poder dedicar les nostres energies a aquesta tasca tant necessària, i és per això que ja fa dies que al Comitè Local d’Andorra la Vella vam posar sobre la taula obrir un canal per donar resposta directa a totes les vostres peticions. Més àgil i més proper. Una iniciativa que també ha engegat el PS + Independents per Encamp, i que sé de bona mà que ha estat un encert.

Acció, reacció: WhatsApp és una bona eina perquè ens feu arribar propostes, dubtes i qüestions que us puguin interessar o que vulgueu transmetre a la corporació d’Andorra la Vella. Les conselleres i els consellers d’Andorra la Vella, la Dolors, el Sergi i la Lídia, es comprometen, com no pot ser d’una altra manera, a donar resposta a totes les vostres peticions i a traslladar al Consell de Comú les demandes que arribin al número 649164. Es comprometen a fer sentir la teva veu. A estar al teu costat. Quan dic que donaran resposta a les vostres peticions no em refereixo al fet de respondre el vostre missatge: em refereixo a donar resposta de veritat: demanaran informació a les comissions i fins i tot entrar-les al Consell de Comú com a precs i preguntes si escau.

Amb el nou canal de comunicació volem fomentar la transparència a escala comunal i que donar visibilitat a la gran minoria que representen els tres consellers socialdemòcrates al Comú d’Andorra la Vella. Aquesta acció s’inscriu en el marc de l’oposició constructiva que s’està duent a terme al Comú d’Andorra la Vella: fent aportacions i suggeriments de millora sem-pre que se’ls permet, seguint el programa electoral amb el qual vam concó-rrer a les eleccions comunals del passat desembre.

Perquè estar al costat de la ciutadania no és un slogan de campanya. Perquè quan demanem transparència, la demanem els 365 dies de l’any. Perquè quan diem que la nova Andorra ha de ser una Andorra per a tothom no li estem fent un brindis al sol: estem treballant perquè sigui una realitat. Estem fent la nostra feina: fer sentir la teva veu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT