PUBLICITAT

Carta oberta al Pare Noel

Companyes, companys, és un fet: ha arribat el Nadal del 2020. És impossible deixar passar aquests dies de màgia i il·lusió sense tancar els ulls i dedicar uns minuts a reflexionar. Som uns afortunats. Afortunats ja pel simple fet d’estar llegint aquest article. Hem travessat uns mesos d’incertesa, preocupacions i por. Molta por. Por del present i del futur. De la nova normalitat, de la inestabilitat i d’aquest cúmul d’emocions i dades sanitàries que ens ha fet un nus a la gola cada dia.

Però hem superat aquests mesos, que ens han portat fins aquí: fins a aquest estrany i excepcional Nadal amb restriccions.
Si hem arribat fins aquí ha estat gràcies a la valentia, la responsabilitat i el sentit comú de totes les persones que construïu cada dia Andorra. D’una altra manera no hauria estat possible. Gràcies, de tot cor.

Em permetreu que comenci aquesta carta oberta al Pare Noel demanant simplement això: Nadal. Mereixem, totes i tots, dies d’il·lusió, en la mesura que sigui possible, màgia i tranquil·litat. Mereixem compartir i connectar, amb nosaltres mateixos i amb els nostres. Ho mereixem sempre, clar que sí, però aquest any més que mai.

Mereixem valentia i sentit comú per afrontar el present i el futur. Mereixem força per arribar amb seny al dia en el qual la Covid i tot el dolent que ens ha portat sigui un record.

Mereixem més bones notícies, més somriures i més esperança. I que aquest bonic esperit del Nadal duri tot l’any.

M’heu de permetre que demani també més consideració i més diàleg amb tothom, però especialment amb aquelles persones que pateixen més aquesta situació. Parlem, treballem plegats i aixequem aquest petit gran país sense deixar ningú enrere. Deixem a un costat les diferències i els personalismes: si hem arribat fins aquí, com he dit al començament del meu article, és gràcies a la valentia, la responsabilitat i el seny de totes les persones que aixequeu Andorra. Totes vol dir totes. Hem de comptar amb tothom: amb Covid o sense.

Companyes i companys: gaudim, en la mesura del possible, de totes les petites coses que fan del Nadal l’època de màgia i il·lusió que ens mereixem. Aprofito aquestes darreres línies per desitjar-vos unes bones festes, i un millor 2021. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT