PUBLICITAT

Accés global a la vacuna

Sembla que tots i totes tindrem un mateix bon propòsit pel 2021: la vacuna contra la Covid-19. Si el 2020 serà recordat pel confinament, per la pandèmia, pel tancament d’escola, per una crisi sòcio-econòmica-sanitària sense precedents però també per l’esforç i el coratge que tothom ha tret d’on fes falta per a que tot anés bé, l’any nou que encetem ho serà per l’arribada de la vacuna que ens deixa començar a veure la llum al final del túnel, expressió molt repetida aquests dies. I si aquí i als països veïns en tenim l’accés garantit, no serà així a tot arreu. Els científics diuen que no s’aconseguirà la immunitat de grup fins que entre el 70 i el 80% de la població estigui vacunada,  per tant, hem de fer una tasca titànica per a que això sigui possible a tots els països i entre la població més vulnerable, que està en situació d’emergència o que viu en llocs remots.

UNICEF, a través de la iniciativa global COVAX, està treballant per aconseguir-ho. Com a primer subministrador de vacunes a nivell mundial, estem compromesos a distribuir la vacuna contra la Covid als països en vies de desenvolupament i que l’accés a aquesta vacuna sigui equitatiu i no depengui d’on neixis o visquis.

I és gràcies a tots els nostres socis, col·laboradors, seguidors i aliats que feu un propòsit per dos i que ens doneu suport avui i cada dia! Moltes gràcies i molt bon any 2021!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT