PUBLICITAT

Nous reptes pels pròxims dos anys

Els Joves Liberals d’Andorra vam escollir la nova executiva pel mandat 2021-2023 en una trobada celebrada el passat dimecres. En aquesta ocasió, fruit del consens previ entre els joves del partit només es va presentar una candidatura, liderada per mi mateix, de la qual també formen part Albert Areny, Lluís Cantos i Benjamí Tutrice.

Gràcies al suport unànime de tots els companys i companyes, que ens van escollir per ser l’executiva de la nostra organització. Per això, des d’aquestes línies els volia agrair per donar-nos la seva confiança per tirar endavant els nostres projectes i el pla d’accions que tenim pensat per aquests pròxims dos anys.

Primer de tot, reactivarem les nostres trobades de forma presencial tan bon punt la situació sanitària ho permeti. Aquest darrer any, pràcticament totes les reunions que hem mantingut han sigut de forma telemàtica. Creiem que és imprescindible poder tornar-nos a veure cara a cara, escoltar-nos en persona, gaudir de la companyia després de mesos tan complicats.

També volem escoltar els joves del país per saber quines són les seves principals problemàtiques. Sabem que és molt complicat l’accés al mercat laboral i també a l’habitatge. Estem a disposició de qualsevol jove que ens vulgui fer arribar les seves inquietuds.

Volem incrementar l’interès dels joves en l’actualitat del país i de retruc intentar incrementar la seva participació en les eleccions, ja que sabem que en els darrers comicis van ser els que més es van abstenir. Per això, també seguirem amb la nostra col·laboració amb el Fòrum Nacional de la Joventut, l’organització on som representats tots els joves del país. Tenim la intenció de seguir treballant amb la resta d’organitzacions de joves polítics del país, tal com ja hem fet amb la Proposta d’Acord de Joventut que esperem que ben aviat vegi la llum en el Consell General.

Augmentarem la nostra presència i la nostra tasca en l’àmbit internacional. Ser membres de Lymec (Joves Liberals Europeus) i de la Iflry (Federació Internacional de Joves Liberals), ens ha permès crear una xarxa de contactes internacionals per donar a conèixer el nostre país, una tasca molt important per defensar els nostres interessos. També seguim en negociacions, i sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti, per organitzar esdeveniments d’àmbit internacional al nostre país. El primer seria una trobada de la Lymec prevista per al mes d’octubre d’enguany.

Un dels punts molt important del nostre pla d’accions és la creació d’un pla de formacions pels nostres membres. Necessitem tenir uns joves preparats per defensar les nostres idees de la millor manera possible, per això farem formacions sobre liberalisme, sobre com treballar les nostres idees i també en matèria d’oratòria i de debat.

Amb els meus companys d’executiva tenim moltes ganes de treballar per als joves del país i tenim al davant dos anys per fer-ho. Estem a disposició de tothom qui vulgui fer-nos arribar les seves preocupacions. Dedicarem tots els esforços necessaris per estar a l’altura d’aquests reptes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT