PUBLICITAT

La cònsol d’Encamp ho fa prou bé

Els Progressistes d’Encamp hem estat força crítics amb la manera de fer dels mandataris de DA a la parròquia d’Encamp. Volíem assenyalar el que al nostre entendre es feia malament a la parròquia encampadana, es feia a mitges o, simplement, no es feia. El desgavell era gairebé un ús i costum.
Estimant com estimo Encamp m’hauria agradat, mandats enrere, poder felicitar-los. Però la parròquia, any darrera any, ha anat veient com empreses i comerços tancaven, ens quedàvem cada dia amb menys serveis. Carrers envellits, per manca de planificació en el manteniment, i bruts.
Sentíem a parlar de propostes i inversions que no tenien res a veure amb la realitat que la parròquia necessitava, i que la gent reclamava.
Val a dir que l’oposició que hi havia poca cosa feia. No eren positivament crítics ja sigui per desgast de no ser escoltats o per deixadesa. Entre uns i altres, van deixar caure la parròquia, però les conseqüències les patíem tots els habitants. Una ressaca que encara arrosseguem i trigarem a poder arreglar.
En aquest nou mandat comunal he de reconèixer que la consellera Esther Vidal sí fa d’oposició: critica i denuncia públicament el que es fa malament. Una persona dinàmica i constructiva que hom veu propera i que fa poble sempre! El seu tarannà agrada i molta gent se sent representada i escoltada per ella. 
En l’anterior mandat els Progressistes vam crear opinió denunciant el que trobàvem que calia millorar, fent públic a través de tribunes en mitjans de comunicació el que la parròquia necessitava, fent propostes per millorar la qualitat dels serveis, i donat veu al que gent del carrer ens feia arribar.
Per això volem reconèixer que si hom es mou per la parròquia d’Encamp cada dia veiem que les coses estan millorant i els progressistes volem dir-ho públicament i felicitar a la cònsol actual. La feina que es fa bé també mereix ser elogiada.
Als progressistes ens agradaria poder fer més sovint articles d’opinió en els quals elogiar la feina feta. La realitat fa que no es pugui fer sempre.
Ens agrada veure que es facin activitats, que els aparcaments estiguin plens i que, tot i que sigui tímidament, els comerços comencin a notar-ho en els seus calaixos.
Ens agrada que les famílies tornin a tenir parcs i zones verdes per poder passar estones i gaudir del temps lliure. A poc a poc sembla que el poble comença a agafar color i tornarem a tenir aquests espais.
Agraïm que es facin fires, mercats, festes i concerts. Es dona així vida als ciutadans de la parròquia i és una bona oportunitat perquè els veïns es coneguin. Però també volem fer una crítica constructiva.
Cal fer una difusió més activa de les activitats atractives que fa la parròquia. Necessitem que la gent en sigui coneixedora i ens visitin. Ens hem de donar a conèixer més com a parròquia, no n’hi ha prou amb les xarxes socials.
Donaré com exemple que el meu despatx professional em porten cartells de les activitats que fa i promou la parròquia ordinenca i, per descomptat, els penjo a la porta, doncs cal donar-nos entre uns i altres un cop de mà i tot suma. Però no en porten d’Encamp.
Animem al Comú a anar fent la feina que fa tants anys la gent reclamava.
Tanmateix que no pensi que deixarem de publicar tribunes d’opinió quan ens sembli que alguna cosa no es fa bé. Els progressistes ja ho tenim això de voler que les coses es facin bé.
El nostre company Víctor Naudi sempre diu que «Som progressistes, diem el que pensem i fem el que diem» i és una frase molt encertada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT